HRadvies

Salarishuis opzetten

Waarschijnlijk is het salaris van je eerste werknemers voortgekomen uit individuele onderhandelingen. Dat is prima, maar op de langere termijn niet houdbaar. Hoe groter je bedrijf, hoe belangrijker het is dat je een salarishuis opzet om verschillen in beloningen tussen werknemers te voorkomen. HRSK helpt je hiermee.

Wat is een salarishuis?

In het salarishuis of de salarisstructuur leg je vast hoe de beloningsstructuur in jouw organisatie in elkaar zit. Het gaat dan dus om de hoogte van salarissen bij specifieke functies en andere relevante factoren. Een salarishuis is onmisbaar als je onderneming groeit en je steeds meer personeel krijgt. Het zorgt voor overzicht en maakt het voor iedereen helder en transparant hoe het qua salaris en beloningen werkt in jouw bedrijf. HRSK ondersteunt je in het opzetten van het salarishuis, zodat je er zo min mogelijk werk van hebt en alles volledig klopt.

Vragen over salarishuis opzetten?

Heb je een vraag over het opzetten van een salarishuis, of wil je er direct mee aan de slag? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.