Klantcase

Payroll Professionals

Payroll Professionals is een groeiende payroll organisatie in Groningen.

”HRSK doet wat het belooft”

Payroll Professionals, een dynamisch payrollbureau in Groningen dat de afgelopen jaren een snelle groei heeft doorgemaakt, zocht naar een betrouwbare partner voor hun interne salarisadministratie. De behoefte aan een partner die niet alleen betrouwbaar was, maar ook een persoonlijke benadering en diepgaande kennis van de payrollsector kon bieden, was groot.

Julien Senay, manager bij Payroll Professionals, kende Simone al geruime tijd. Ze werkten eerder samen bij hetzelfde bedrijf, en Julien was enthousiast toen hij hoorde dat ze haar eigen bedrijf, HRSK, startte. Zijn ervaring met Simone’s werkethiek en betrouwbaarheid maakte het een gemakkelijke keuze om de interne salarisadministratie aan HRSK uit te besteden. “HRSK doet wat het belooft en is altijd transparant in hun communicatie,” zegt hij.

Efficiëntere bedrijfsvoering

De samenwerking tussen Payroll Professionals en HRSK benadrukt het belang van betrouwbaarheid, persoonlijk contact en expertise in een zakelijke relatie. Dankzij HRSK heeft Payroll Professionals niet alleen hun salarisadministratie kunnen uitbesteden, maar ook hun processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd, wat heeft geleid tot aanzienlijke tijdsbesparingen en een efficiëntere bedrijfsvoering.

Vragen?

Stel ze gerust!