Klantcase

PPEB Psychologie

PPEB heeft zicht onlangs aangesloten bij HRSK, naar volle tevredenheid. 

Goede ondersteuning

Sinds kort ondersteunt HRSK onze psychologiepraktijk in de HR zaken en de salarisadministratie. Wij zijn al een tijd bezig met allerlei uitbreidingen en ontwikkelingen. Daarin ontstond ook de wens om zelf arbeidscontracten aan te gaan bieden. Echter hadden wij daar zelf vrijwel geen kennis over en zochten wij een specialist om dit echt goed te gaan regelen.

Simone van HRSK heeft ons van begin af aan goed ondersteund hierin. We krijgen goede, duidelijke informatie. We kunnen al onze vragen stellen en krijgen daar altijd snel en uitgebreid antwoord op. Zo leren we er zelf ook steeds meer over.

HRSK geeft rust en vertrouwen

Inmiddels zijn de eerste contracten afgegeven en zijn alle systemen goed ingericht. Online is alles in te zien en ook de medewerkers kunnen online en in de app zelf dingen inzien en regelen.

Wij zijn erg blij dat dit onderdeel zo goed door HRSK wordt opgepakt. Dat geeft ons op dit vlak rust en vertrouwen. Kortom, wij zijn zeer tevreden en kunnen iedereen aanraden om met HRSK samen te werken! – Esther Boonk, eigenaresse PPEB

Vragen?

Stel ze gerust!