HRSK

Salarisadministratie

Salarisadministratie: als groeiende onderneming krijg je er vroeg of laat mee te maken. En hoewel het de basis goed nieuws is dat er voldoende groei is om personeel aan te nemen, moet er ook behoorlijk wat geregeld worden. HRSK zorgt ervoor dat jouw salarisadministratie een soepel en efficiënt proces is, dat perfect past bij de moderne ondernemer

Wat is salarisadministratie?

In je salarisadministratie leg je allerlei zaken vast die te maken hebben met het hebben van personeel. Het gaat bijvoorbeeld om het:

  • uitbetalen van de lonen;
  • registreren van pensioengegevens;
  • vastleggen van de werknemerskosten.

In de basis lijkt het vrij simpel, maar in de praktijk is het vaak toch een tijdrovend proces. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om de salarisadministratie volledig of deels uit te besteden, zodat ze tijd over houden voor de leukere dingen van het ondernemerschap.

Vragen over salarisadministratie?

Wil jij je salarisadministratie deels of volledig uitbesteden? Of heb je vragen over onze manier van werken of de moderne software die we gebruiken? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Moderne en slimme salarisadministratie met HRSK

Salarisadministratie heeft een wat suf imago. En laten we eerlijk zijn: het is spannender om met een parachute uit een vliegtuig te springen. De salarisadministratie moet nu eenmaal aan bepaalde regels voldoen, wat de speelruimte soms wat wegneemt.

Maar bij HRSK kijken we verder dan alleen de cijfers en regeltjes. Met onze persoonlijke benadering en pragmatische werkwijze richten we een salarisadministratie in die gebruiksvriendelijk is, soepel verloopt en jou bovenal geen zorgen oplevert. In nauwe samenwerking werken we samen een oplossing uit die past bij jou, je bedrijf en je doelen. Of je nu op zoek bent naar hulp bij het opstellen van loonstroken, het berekenen van loonheffing of het bijhouden van verlofuren, wij hebben de kennis en ervaring om het voor jou te regelen.